Prins Charles mag naar verluidt zijn kleinzoon prins George niet meer zien. Hij wordt namelijk door de ouders van Kate Middleton tegengehouden.

Dat meldt de Daily Mail donderdag op basis van bronnen.

Inmiddels is prins George ruim anderhalf jaar oud. Bij de geboorte sprak prins Charles over de geboorte nog van "een uniek moment in ieders leven." Maar door de ouders van Kate Middleton mag de prins zijn kleinzoon niet meer zo vaak zien.

De prins heeft het tegenover zijn vrienden, aldus de Daily Mail, over de 'Mars van de Middletons'. "Ze laten mij nooit mijn kleinzoon zien", schijnt de prins gezegd te hebben. Michael en Carole Middleton zouden namelijk graag controle over het leven van prins George willen hebben. "Carole bepaalt wanneer George slaapt, wat en wanneer hij eet", aldus een van de bronnen.

'Fantastische relatie'

Een woordvoerder van het Clarence House, de residentie van kroonprins Charles, laat in een reactie weten dat de relatie met de kleinzoon 'fantastisch' is. De woordvoerder wil echter niet ingaan op de vraag wanneer de kroonprins zijn kleinzoon prins George voor het laatst gezien heeft.