Patricia Paay hoeft haar ex-man Adam Curry, die onlangs zijn relatie met Micky Hoogendijk verbrak, niet terug. De presentatrice heeft naar eigen zeggen geen man meer nodig om gelukkig te zijn.

Dat vertelt ze woensdag aan Story.

Door de breuk lag er ogenschijnlijk een weg open voor een hereniging tussen de twee, maar Paay ontkent dat echter ten stelligste dat ze de liefdesdraad weer zou willen oppakken. "De hele wereld schijnt te denken dat Adam en ik weer bij elkaar komen", zegt de zangeres.

"Maar ik zeg je een ding: dat gaat écht niet meer gebeuren. Adam past niet meer in mijn leven. Het leven gaat in fases en ik ben nu in een fase gekomen waarin voor Adam geen plaats meer is", vervolgt ze. "Natuurlijk hou ik nog van hem. Hij is de vader van mijn fantastische dochter Christina."

Goede omgang

Paay wil absoluut dat de omgang met Adam Curry goed is. "Voor Christina willen we ook een moeder en een vader zijn die het goed met elkaar kunnen vinden. Dat lukt nu heel aardig en ik doe er alles aan om dat zo te houden. Maar bij elkaar terugkomen gaat niet werken."