De moeder van Estelle Cruijff hoopt dat haar dochter voorlopig nog even vrijgezel is. "Ze moet optimaal gelukkig worden zonder man."

Dat zegt Jadranka in een interview met Story.

Volgens de moeder van de voormalig voetbalvrouw, doet haar dochter er voorlopig beter aan even alleen te zijn. "Ze heeft haar draai gevonden en daar moet ze aan blijven werken. Pas als ze alles helemaal op de rit heeft, is er weer ruimte voor een man in haar leven."

De 36-jarige Cruijff sprak in oktober uit dat ze wel weer een nieuwe relatie zou willen. "Ik sta zeker open voor een nieuwe relatie. Want ik geloof absoluut in de liefde. Op dit moment speelt er niets, maar als er iemand in mijn leven komt, dan zal ik die zeker niet afwijzen."

Zoon Maxim

Jadranka denkt dat haar dochter zich nu beter kan concentreren op zoon Maxim, die sinds enige tijd weer bij Cruijff in huis woont. "Estelle is zo gelukkig dat hij weer thuis is. Met z'n drietjes hebben ze het heel gezellig. En die man? Die komt ooit wel, op het juiste moment. Ik wil dat Estelle een lieve man krijgt, die haar met respect behandelt."