Taylor Swift weigert iets los te laten over de vermeende ruzie die zij heeft met Katy Perry. "Ik ga er nooit over praten, maar ook nooit over schrijven."

Dat zegt de zangeres in een interview met The Telegraph.

Perry en Swift zouden al jaren ruzie hebben, over hun ex John Mayer, maar ook over achtergronddanseressen die de één van de ander heeft gepikt.

"Het komt niet echt over als iemand doet alsof ze nooit eens problemen hebben met iemand. Ik heb mijn vrienden, maar ik heb ook mijn vijanden", aldus de 25-jarige Swift.

De zangeres zegt echt niet altijd alleen maar positief te praten over anderen en ook echt niet altijd aardig te zijn. "Ik heb ook wel eens een slechte dag, maar ik doe altijd mijn best om niet zomaar onbeleefd te doen."

Toekomst

Swift praat in het interview ook over de toekomst en geeft toe niet snel weer aan een relatie te willen beginnen. "Ik denk dat ik over vijf jaar nog vrijgezel ben. Laten we eerlijk zijn: niemand meldt zich aan om alles wat ik in mijn leven heb mee te maken. Het is niet zo dat ik tegen mannen kan zeggen: heey, zin in een afspraakje? Moet je wel tegen camera's kunnen!"