Kid Rock heeft zich de woede van een hoop Beyoncé-fans op de hals gehaald. In een interview zegt hij niet te begrijpen waarom de zangeres zo populair is en dat hij vindt dat ze geen belangrijke hits voor deze generatie heeft gemaakt.

Dat meldt The Hollywood Reporter zaterdag.

"Beyoncé heeft wat mij betreft geen Purple Rain-achtige hit gemaakt," zegt de artiest in een interview met Rolling Stone. "Maar ze is wel de allergrootste op aarde", zegt Kid Rock. "Hoe kan je zo groot zijn zonder op z'n minst één Sweet Home Alabama of Old Time Rock & Roll te hebben gemaakt?"

"Mensen zeggen: 'Beyoncé is hot, ze heeft lekkere billen", vervolgt de muzikant. "Ik denk dan vooral: 'Cool, ik hou meer van dunne, blanke vrouwen met dikke borsten.' Beyoncé vind ik niet echt bijzonder."

Beyoncé heeft een hoop toegewijde fans, die zichzelf vaak 'Beyhive' noemen. Na de uitlatingen van Kid Rock lieten de fans via social media weten dat ze niet zo blij waren met zijn opmerkingen. De rocker reageerde daar weer op door een foto te plaatsen van anti-insecten spray.

De Beyoncé-fans reageren weer op die foto door het plaatsen van bijen-emoticons en teksten als "Queen Bee" en "Fuck you, Kid Rock".