Kylie Jenner heeft moeite met haar plaats in de schijnwerpers. "Mensen denken dat ze me kennen, maar de realityserie is echt maar tien procent van mijn leven."

"Er is een hele andere kant van mij die mensen gewoon nooit zien", aldus het 17-jarige zusje van Kim Kardashian in een interview met het tijdschrift Fault.

Volgens Jenner, die opgroeide voor de camera, is het wel eens moeilijk om altijd maar de beste versie van jezelf te moeten zijn. "Ik voel geen druk om een goed rolmodel te zijn, maar ik doe wel mijn best om mensen te inspireren en een goed mens te zijn die de juiste dingen doet. Maar altijd de beste kant van jezelf laten zien is wel eens lastig."

De realityster, die net als haar oudere zusje Kendall een modellencarrière aspireert, vertelt dat ze blij is met alle materiele dingen in haar leven, maar dat ze weet dat ze het niet echt nodig heeft.

"Mensen die denken dat ze alles hebben, kunnen zich verwend en oppervlakkig gaan gedragen. Ik denk dat je je moet bedenken dat al die spullen niet betekenen dat je alles hebt."

De 17-jarige Kardashiantelg zou een relatie hebben met de acht jaar oudere Tyga, maar dat is door geen van beiden ooit bevestigd. Jenner zegt wel dat het fijn is om de mooie momenten met iemand te kunnen delen.

"Maar ik denk niet dat ik per se iemand nodig heb om gelukkig te zijn."