Kelly Osbourne stopt bij programma na controverse

Kelly Osbourne is niet langer te zien in het modeprogramma Fashion Police. 

Volgens TMZ heeft de dochter van Ozzy Osbourne vrijdag ontslag genomen.

Kelly liet eerder deze week al weten dat ze niet zeker was of ze nog door wilde gaan met Fashion Police. De presentatrice werd namelijk het middelpunt van een controverse, nadat er tijdens de Oscar-aflevering van het programma een racistische opmerking werd gemaakt over zangeres Zendaya.

Dit was volgens TMZ slechts de druppel die de emmer deed overlopen, Osbourne zou namelijk al langer niet op goede voet staan met de makers van de show. De eerste irritaties zouden al zijn ontstaan tijdens de eerste afleveringen na het overlijden van Joan Rivers, voorheen medepresentatrice van het programma.

Wiet

Toen Zendaya zondag op de rode loper verscheen met dreadlocks, zei Osbournes co-host Giuliana Rancic: "Ik heb het idee dat ze naar patchouli-olie ruikt." Vervolgens zei iemand anders, terwijl Zendaya groot in beeld kwam: "Of wiet." Veel mensen dachten dat Osbourne die laatste opmerking had gemaakt. Dat ontkende zij. 

Op Twitter schreef ze dinsdagavond: "Ik heb die wiet-opmerking niet gemaakt. Ik keur racisme niet goed en daarom weet ik serieus niet meer of ik bij de show wil blijven."

Zendaya reageerde na afloop van de aflevering boos. Inmiddels heeft Rancic via E News haar excuses aangeboden en erkend dat ze te ver is gegaan met haar opmerking.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie