Paris Hilton kreeg wel een heel bijzonder cadeau van een geobsedeerde fan. Die kocht een oldtimer voor haar en bezorgde de wagen met bloemen op de achterbank bij haar thuis.

Dat meldt TMZ.

Volgens de website kwam de man, Johnny genaamd, de klassieke Cadillac op zondag voor aanvang van de Oscar-uitreiking bij Hilton in Beverly Hills bezorgen. Een bewaker van de wijk belde haar en na een beschrijving van de bezoeker besloot Hilton de politie te bellen, omdat hij haar al jaren lastigvalt.

De auto staat nog steeds in de straat. Dinsdag kwam iemand langs om alle ramen van de wagen aan diggelen te slaan. Hilton is ervan overtuigd dat Johnny de dader is, omdat ze zijn cadeau heeft geweigerd.

Gedachten

Johnny is een bekende van de politie in Los Angeles. Hij zou ook eens met een vliegtuig over het landgoed van de Hiltons hebben gevlogen met twee teksten. Op het ene spandoek stond dat hij Paris Hilton niet uit zijn gedachten krijgt. Op de tweede vroeg hij aan haar ouders om verkering met hun dochter. Ook heeft hij haar via e-mail een huwelijksaanzoek gedaan.