Madonna heeft het gehad met de geruchten over een vermeende vete met Lady Gaga. Ze ziet het liefst dat iedereen erover ophoudt.

Dat zegt ze in een interview met Rolling Stone.

"We leven in een wereld waarin mensen het leuk vinden vrouwen tegen elkaar op te zetten", klaagt Madonna, die al eerder ontkende dat er sprake is van jaloezie of ruzie met Lady Gaga.

Madonna hielp die indruk vorige zomer de wereld in nadat ze haar gelekte nummer Two Steps Behind zong over een vermeende copycat: "Mijn recept stelen, dat staat je heel lelijk", zong ze. "Heb je wel goed genoeg opgelet? Je zult nooit mij worden. Je bent slechts een wannabe-mij."

Madonna hint dat het in dat lied wel degelijk over Lady Gaga gaat. "De enige keer dat ik Lady Gaga bekritiseerde was toen ze schaamteloos een nummer van me kopieerde."

Kroon

Dat betekent niet dat er verder ruzie is, benadrukt ze. "Het heeft er niks mee te maken dat ze mijn zogenaamde kroon zou stelen of dat ze mijn plek inneemt. Zij heeft haar ding. Ik vind haar een erg getalenteerde zangeres en songwriter."

De zangeres heeft een geheim plan in de maak om de geruchten definitief tot een einde te brengen: "Het is saai dat iedereen dit opblaast. Ik geef er ook niks meer om. Op een dag zal iedereen erover ophouden. Je zult het zien, ik heb een plan."