Lindsay Lohan moet 125 uur taakstraf overdoen. Dat heeft de rechter woensdag besloten nadat was gebleken dat de actrice haar theaterproducties had opgegeven als onderdeel van haar taakstraf.

Dat meldt TMZ.

De rechter verklaarde ruim de helft van haar uitgevoerde taakstrafuren ongeldig. Uren die de Mean Girls-actrice voor het toneelstuk Speed the Plow werkte, werden door het bedrijf dat verantwoordelijk is voor haar strafbegeleiding (CSV) opschreven als taakstraf.

Ook de tijd die Lohan stak in het ontmoeten van fans werd in sommige gevallen als maatschappelijk werk geïnterpreteerd, net als een aantal theatershows die ze heeft gedaan.

Benefietavond

Bovendien zou het organiseren van een benefietavond voor de begeleidingsinstantie haar ook een aantal uren hebben opgeleverd. Ook kwamen er berichten naar boven dat de actrice zou hebben hebben gelobbyd voor CSV, om een donatie van 10.000 dollar (8.838 euro) te verzekeren voor het bedrijf.

Lohan kreeg 240 uur taakstraf opgelegd door de rechtbank in Santa Monica na haar arrestatie voor roekeloos rijgedrag in 2012. De openbare aanklager vond dat er genoeg uren in het rapport in twijfel kunnen worden getrokken en liet het rapport volledig uitpluizen.

Video: Lindsay moet taakstraf overdoen

Video