Presentator Martijn Krabbé heeft geen liefde in zijn leven nodig om zich gelukkig te voelen. "Het is leuk om je geluk te delen met iemand, maar het is geen voorwaarde."

Dit zegt de presentator woensdag in gesprek met NU.nl. "Het gaat het erg goed, ik zit lekker in mijn vel", zo laat Krabbé weten.

De presentator is de afgelopen maanden samen met tv-kok Herman den Blijker naar verschillende plekken in de wereld afgereisd voor het nieuwe culinaire reisprogramma Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld.

"Ik ben een enorme gastronoom. Samen met Herman dit programma maken voelde als een schoolreisje. Ik kan best zeggen dat dit het leukste is dat ik ooit heb gedaan."

Scheiding

De presentator maakte vorig jaar maart bekend te scheiden van zijn vrouw Amanda Krabbé, met wie hij vier kinderen heeft.

Krabbé weet niet of hij alweer open staat voor een nieuwe liefde. "Geen idee, dat weet je pas als het voor je neus staat. Daar ben ik ook niet zo mee bezig. Momenteel heb ik genoeg aan mezelf, mijn werk en mijn kinderen."

Herman & Martijn: Op De Proef Gesteld wordt vanaf 3 maart uitgezonden op RTL 4.