Zangeres Lady Gaga werd op Valentijnsdag ten huwelijk gevraagd door vriend Taylor Kinney. Voordat hij haar de echte verlovingsring gaf, liet hij eerst een snoepring zien.

Dat zegt de zangeres tegen Access Hollywood in een interview.

"Hij gaf me eerst een Ring Pop. Dat was geweldig, ik moest huilen," aldus Lady Gaga. "Ik zei meteen 'ja', maar toen pakte hij al de echte diamanten ring. Ik was al blij met het snoep."

Nadat Kinney zijn belangrijke vraag zou hebben gesteld, ging het verloofde koppel uit eten in het restaurant van Gaga's familie, Joanne Trattoria in New York.

De 28-jarige Stefani Germanotta, zoals de echte naam van Lady Gaga luidt, werd de maandag na Valentijnsdag met een brede grijns op haar gezicht gefotografeerd. Ze hield de hand waar een verlovingsring aan zou moeten zitten, verborgen onder haar paarse jas.

De twee geliefden leerden elkaar in 2011 kennen op de set van een van Gaga's muziekvideo's. Ze dateten een tijdje, gingen in 2012 even uit elkaar en zijn sindsdien weer samen. In een interview liet Gaga al eens weten 'ja' te zeggen als ze ten huwelijk zou worden gevraagd door Kinney.