Nick Gordon wil niet met de politie praten over de gebeurtenissen die zich voordeden voor het ongeluk van zijn vriendin Bobbi Kristina Brown. Ook praat hij niet met haar vader Bobby Brown.

Dat meldt TMZ.

Gordon weigert om met de politie te praten over de situatie, aldus de advocaat van Bobby Brown. "Er is hierdoor geen reden meer om nog met hem te praten over een bezoek aan Bobbi Kristina in het ziekenhuis."

De 21-jarige Bobbi Kristina werd eind januari bewusteloos in de badkuip in haar appartement gevonden. Een ernstig zuurstofgebrek had ervoor gezorgd dat ze in een coma was beland.

De dochter van Whitney Houston en Bobby Brown groeide op met Nick Gordon, omdat Houston hem sinds zijn twaalfde in huis nam. Pas na Houston's dood begonnen de twee een relatie.

De twee zouden een gewelddadige relatie hebben gehad volgens vrienden. Ruzies eindigden soms in geweld, meestal door het feit dat Gordon jaloers was op Bobbi Kristina's bekendheid. Gordon vond dat hij ook aandacht verdiende, omdat ook hij opgroeide als Whitney Houston's kind.