Actrice Naomi Watts heeft een hekel aan diëten. Ze vertelt dat ze zichzelf geen enkel voedsel ontzegt, omdat ze daar alleen maar "rebels van wordt". 

Dat zegt ze in een interview met Daily Mail

"Ik eet gewoon koolhydraten, ik eet ze zelfs in elke maaltijd. Als ik mezelf eten ga verbieden, dan ga ik er alleen maar meer naar hunkeren. Ik heb een hekel aan diëten. Zo'n soort beperking zorgt er alleen maar voor dat ik rebels word en het toch doe."

"Als ik in Parijs ben wil ik het liefst een grote schaal met kaas eten", zegt Watts. "En in New York is mijn favoriete eten een bagel met smeerkaas."

De actrice wijdt ook uit over haar schoonheidsritueel. "Het zijn niet echte geheimen, maar meer de dingen die al bekend zijn: veel water, de juiste hoeveelheid slaap, een goede moisturizer en je gezicht elke avond goed schoonmaken.

Kinderen

Watts vertelt dat haar kinderen soms veel energie kosten, maar dat ze zich door hen ook erg jong voelt. "Ze maken me aan het lachen met de grappige, eerlijke en ongefilterde dingen die ze zeggen. En ik denk dat lachen erg jong maakt en fantastisch werkt voor je energieniveau." 

Ze vertelt dat ze ze zich het beste voelt als ze omringd is door haar familie. "Ik denk dat ik er het best uitzie als ik me ook goed voel. Dat betekent voor mij dat ik bij de mensen ben met wie ik het liefste wil zijn."