Wiz Khalifa organiseerde zaterdag een groot verjaardagsfeestje voor zijn zoontje Sebastian (2), maar zelf ontbrak de jongen op de party. Volgens de rapper omdat zijn ex en moeder van het kind Amber Rose wrok koestert jegens hem.

Rose zou Sebastian naar het feest brengen en samen zouden ze zijn verjaardag vieren, als ouders, aldus de rapper tegenover TMZ.

Alle mensen uit de directe omgeving van het stel zouden op het festijn zijn afgekomen. "De enige die miste was Bash", aldus de rapper, daarmee doelend op zoontje Sebastian. De rapper zegt dat zijn hart is gebroken omdat zijn zoon zijn verjaardag niet kon vieren met zijn vader en moeder.

"Ik heb mijn ontevredenheid nooit echt laten blijken uit angst om de persoon met wie ik was en wat ze zou doen om me nog ongelukkiger te maken", zegt de Young, Wild & Free-rapper. "Ik sta op voor alle vaders die hulp nodig hebben en kunnen gebruiken en die dat niet krijgen.''

Het koppel trouwde op 8 juli 2013. Eerder in dat jaar, op 21 februari, werd zoon Sebastian geboren. Op 22 september 2014 vroeg Rose een scheiding aan.