Katy Perry is momenteel in Italië voor een concert en de zangeres heeft besloten om gelijk wat cultuur te snuiven. De Dark Horse-ster doet dit wel op eigenzinnige wijze.

Perry postte meerdere opmerkelijke foto's op Instagram.

Op een van de kiekjes lijkt het door het perspectief net alsof de zangeres met haar hoofd en geopende mond boven de iconische Toren van Pisa hangt.

Volgens New York Daily News heeft de pose veel weg van een expliciete seksuele daad en uit de commentaren blijkt dat veel van haar fans dit ook denken.

Op een andere foto lijkt het, wederom door het gezichtspunt, alsof Perry de edele delen aanraakt van het bekende beeld van Michelangelo's David. Op een derde foto kijkt de niet zo preutse zangeres vervolgens opeens vol walging naar Botticelli's wereldberoemde schilderij De Geboorte van Venus.

Sommige volgers van Perry kunnen wel lachen om de grappen van hun idool, maar anderen zijn teleurgesteld. De vriendin van John Mayer wordt kinderachtig genoemd en een ander vindt dat ze een slecht voorbeeld is voor jongere fans. Een Italiaan reageert zelfs woedend en noemt Perry een 'achterlijke Amerikaan'.