Justin Bieber heeft 'geen tijd' voor rechtszaak

Justin Bieber vindt het te duur om naar Miami te vliegen voor een rechtszaak waarbij hij aanwezig moet zijn. Ook heeft de artiest geen tijd omdat hij het te druk zou hebben met zijn nieuwe album.

Dat meldt TMZ.

Bieber heeft voorgesteld om via een videochat aanwezig te zijn bij de rechtszaak. De artiest wordt aangeklaagd door fotograaf Jeffrey Binion. De fotograaf stelt dat hij door Bieber en een lijfwacht in elkaar werd geslagen in 2013.

De Canadese ster geeft echter aan het onder andere te druk te hebben met zijn nieuwe album om tijd vrij te nemen voor een reis naar Miami. Ook zou het Bieber 68.000 dollar (bijna 60.000 euro) kosten om met zijn privévliegtuig naar Miama te vliegen.

Advocaten van Binion zijn het niet eens met de vluchtkosten en zeggen dat de artiest simpelweg een ticket van 1.000 dollar (890 euro) kan kopen voor een commerciële vlucht. Ook het argument dat Bieber werkt aan zijn album doen de advocaten van de fotograaf af als onzin.

Volgens TMZ is de Amerikaanse rechter het eens met de advocaten van Binion. Daardoor moet Bieber voor 20 maart in Miami aanwezig zijn bij de rechtszaak.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie