Slachtoffer ongeluk Bruce Jenner stond plotseling op rem

De vrouw die zaterdag overleed aan de gevolgen van het auto-ongeluk waarbij Bruce Jenner betrokken was, stond vol op haar remmen toen hij op haar klapte. 

Dat heeft Jenner, die jaren getrouwd was met Kim Kardashians moeder, aan politieagenten verteld, meldt TMZ vrijdag.

De 69-jarige vrouw, die in een Lexus reed, remde zonder enige waarschuwing en hij kon haar daardoor onmogelijk ontwijken, luidt zijn kant van het verhaal. Overigens had de vrouw geen geldig rijbewijs, dat was in 2007 verlopen.

Jenner was zaterdag één van de vier chauffeurs die betrokken waren bij het ongeluk waarbij één van hen om het leven kwam. People meldde eerder dat de politie vermoedt dat het ongeluk veroorzaakt werd door een Prius die om onbekende redenen stopte op de snelweg. De Lexus van de vrouw botste daardoor op de Prius, waarna Jenner met zijn SUV weer op de Lexus botste.

Uit onderzoek is al gebleken dat de realityster, die volgens velen momenteel zijn transformatie tot vrouw voorbereidt, niet dronken was en ook wordt er niet vanuit gegaan dat hij tijdens het rijden aan het bellen of sms'en was. Wel hield hij vermoedelijk onvoldoende afstand van de auto voor hem.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie