Charlie Sheen steunt gevallen nieuwslezer Brian Williams

Charlie Sheen heeft het opgenomen voor de geschorste nieuwslezer Brian Williams. Op Twitter noemt hij de NBC News-presentator een professional en een held.

"Bedankt voor 24 jaar onnavolgbare professionaliteit en werk van de bovenste plank", zo complimenteert de acteur de beroemde nieuwslezer.

Brian Williams werd pas door NBC geschorst nadat bleek dat hij gelogen had. Hij schepte op over dat hij tijdens de oorlog in Irak in 2003 in een helikopter zat die beschoten werd, maar pas gaf hij toe dat hij in een andere helikopter zat die niet werd beschoten.

De schorsing is een doorn in het oog van Sheen, die de ophef overdreven vindt. "Je bent duidelijk het slachtoffer van een doorzichtige en gemene heksenjacht", zo adresseert hij Williams. "Met als enig doel het in diskrediet brengen van het genie waar ze bijna drie decennia op konden rekenen."

Charlie Sheen publiceert zo nu en dan zijn tirades via Twitter. Meestal brandt hij tegenstanders fel af, maar soms steekt hij ook de loftrompet. Pas nog kon James Franco op de goedkeuring rekenen van Sheen. Nadat de acteur de film The Interview acht keer had gezien bestempelde hij Franco als genie.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie