Politie doet officieel onderzoek naar incident Bobbi Kristina Brown

De politie nabij de Amerikaanse staat Atlanta doet officieel onderzoek naar het badkuip-incident van Bobbi Kristina Brown, waarin ze bewusteloos is gevonden.

Dat meldt persbureau BNO News woensdag.

Het is de eerste keer dat de politie officieel meldt dat het onderzoek zal doen naar het incident, al is er nog geen nieuwe informatie vrijgekomen. "Het incident heeft al geruime tijd onze aandacht gekregen", laat een politiewoordvoerder in een verklaring weten.

Brown ligt in coma nadat ze bewusteloos in bad is gevonden. Volgens bronnen binnen de politie is er gemeld dat er "verdachte verwondingen" op haar lichaam zijn gevonden.

Nick Gordon

Eerder dook al het gerucht op dat de partner van Brown, Nick Gordon (foto), ondertussen al door de politie ondervraagd is. De twee zouden een uur voordat Brown werd gevonden een woordenwisseling hebben gehad. Er zou eerder al sprake zijn van huiselijk geweld.

Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat Brown in een coma ligt en weinig hersenactiviteit vertoont. Whitney Houston, die moeder van Brown, overleed exact drie jaar geleden op 48-jarige leeftijd. Ook zij werd bewusteloos in bad aangetroffen.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie