Yolanthe Sneijder-Cabau reageert op ophef om uiterlijk in RTL Late Night

Yolanthe Sneijder-Cabau reageert voor het eerst op de ophef rondom haar RTL Late Night-optreden in december. "We hebben allemaal wel eens last van pukkeltjes of wallen, maar camera’s zijn meedogenloos."

Dat schrijft de actrice in haar column in Grazia.

"Ik blijf versteld staan van de reacties rondom alles wat met mijn uiterlijk te maken heeft. Je kunt niet elke dag op je mooist zijn, elke vrouw heeft weleens een off day." 

"Ik word er alleen wel enorm op afgerekend als ik een mindere dag heb, er ontstaan zelfs discussies in de grootste programma’s en kranten van ons land. Het is niet leuk als je bepaalde verwensingen of veroordelingen naar je hoofd krijgt geslingerd die niet kloppen. Het is heel naar en het heeft me zeker wel eens verdrietig gemaakt.”

Het optreden van de actrice bij RTL Late Night in december zorgde voor veel controverse: op sociale media zeiden kijkers dat Sneijder-Cabau 'onherkenbaar' was en overduidelijk iets aan haar gezicht had laten doen. Later werd gesuggereerd dat het aan de belichting in de studio of de visagie lag.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie