Acteur Barry Atsma vindt ambitie de aantrekkelijkste eigenschap van een vrouw.

Dat zegt hij in gesprek met VIVA

De acteur benadrukt dat hij dat ook het aantrekkelijkst aan ieder persoon vindt. "Of dat nu ook vrienden zijn, mijn zus of juist een love interest", aldus Atsma. "Ambitie moet niet de overhand hebben, maar zonder dat wordt het leven wel heel saai."

Een vrouw in de keuken ziet de 42-jarige vrijgezel niet zitten. "Als een vrouw daar de hele dag staat, vind ik dat ook niet bijster aantrekkelijk. Ik wil dat we elkaar 's avonds iets te vertellen hebben."

Vaste liefde

Atsma heeft naar eigen zeggen goed contact met zijn ex-vrouw. "We zijn nog steeds een gezin, maar dan in een nieuwe samenstelling. Mijn kinderen van acht en vijf hebben het erg naar hun zin. Het is prima zo, maar een echte vaste liefde zou ik wel weer eens leuk vinden."

Ooit heeft een radioprogramma voor hem een profiel aangemaakt op de dating-app Tinder. "Vrouwen sprongen er als een club hyena's bovenop. Maar zo'n app is niets voor mij. Ik voel sowieso meteen of iemand voor mij of m'n bekendheid gaat, dus dat staat me niet in de weg. Wel merk ik dat sommige vrouwen een bepaald plaatje in hun hoofd hebben van mij", aldus de acteur.