'Familie laat Bobbi Kristina Brown op sterfdag moeder Whitney overlijden'

De familie van Bobbi Kristina Brown zou besloten hebben haar op de sterfdag van haar moeder Whitney Houston laten overlijden. Houston overleed op 11 februari.

Dat meldt New York Post

De oma van Bobbi Kristina zou met het idee gekomen zijn tijdens de discussies die de familie voerde in het ziekenhuis. De Browns zouden akkoord zijn gegaan met de beslissing om de stekker er rond middernacht uit te trekken.

Bobbi Kristina overlijdt zo op dezelfde datum als haar moeder Whitney Houston, die drie jaar geleden overleed. De wereldberoemde zangeres werd toen dood aangetroffen in het bad in haar hotelkamer. Ze werd 48 jaar.

Symbolisch

De keuze van de familie is volgens een bron "een symbolische manier om de moeder en dochter voor eeuwig samen te brengen". 

Alhoewel de families Houston en Brown eerst veel ruzie maakten, lijken ze nu dus tot een overeenkomst te zijn gekomen. "Dit is het enige waar ze een overeenkomst over kunnen bereiken", zegt de bron. "Dat ze hersendood is en er eigenlijk niks meer is wat ze voor haar kunnen doen."

Het politieonderzoek naar hoe Bobbi Kristina bijna kon verdrinken in haar badkuip is nog gaande. Maandag werd bekend dat ze verwondingen aan haar gezicht had toen ze werd gevonden.

Lees meer over:
Tip de redactie