Nick Gordon was jaloers op zijn geliefde, Bobbi Kristina Brown. Hij vond het niet eerlijk dat zij altijd alle aandacht kreeg.

Dat melden bronnen aan TMZ

De twee zouden een gewelddadige relatie hebben gehad volgens vrienden. Ruzies eindigden soms in geweld, meestal door het feit dat Gordon jaloers was op Bobbi Kristina's bekendheid. Gordon vond dat hij ook aandacht verdiende, omdat ook hij opgroeide als Whitney Houston's kind.

Een tijdje geleden probeerden Bobbi Kristina en Gordon bijvoorbeeld een eigen reality show te krijgen. Toen Gordon niet dezelfde deal kreeg als zijn vriendin, besloten ze het aanbod aan zich voorbij te laten gaan.

Bronnen vertellen dat de verwondingen van Bobbi Kristina hen niet verbazen, omdat de relatie tussen de twee soms gewelddadig was. Momenteel loopt er een politieonderzoek met Gordon als verdachte.

Relatie

De 21-jarige Bobbi Kristina werd eind januari bewusteloos in de badkuip in haar appartement gevonden. Een ernstig zuurstofgebrek had ervoor gezorgd dat ze in een coma was beland.

De dochter van Whitney Houston en Bobby Brown groeide op met Nick Gordon, omdat Houston hem sinds zijn twaalfde in huis nam. Pas na Houston's dood begonnen de twee een relatie.