Bruce Jenner bidt voor slachtoffer auto-ongeluk

Bruce Jenner bidt voor het slachtoffer van het dodelijke auto-ongeluk waarbij hij zaterdag betrokken was. "Het is een verwoestende tragedie."

Dat heeft de realityster laten weten in een verklaring aan People.

"Mijn welgemeende en diepe sympathie gaat uit naar de familie en geliefden en naar iedereen die betrokken was of gewond is geraakt in dit verschrikkelijke ongeluk", verklaart Bruce. "Het is een verwoestende tragedie en ik kan niet doen alsof ik me kan voorstellen wat de familie momenteel doorstaat. Ik bid voor hen. Ik blijf op elke mogelijke manier meewerken."

Bruce Jenner, de stiefvader van Kim Kardashian, was zaterdag een van de vier chauffeurs die betrokken waren bij het ongeluk waarbij een van hen om het leven kwam. Een politieagent heeft People laten weten dat het ongeluk waarschijnlijk werd veroorzaakt toen een Prius om onbekende redenen stopte op de snelweg.

Een Lexus botste daardoor op de Prius, waarna Bruce weer op de Lexus botste. Deze kwam vervolgens op de andere weghelft terecht en werd geraakt door tegemoetkomend verkeer. Daarbij kwam de 70-jarige chauffeur van de Lexus om het leven.

Niet dronken

Eerdere berichten dat het ongeluk werd veroorzaakt doordat Bruce paparazzi probeerde te ontwijken zijn volgens de agent niet correct. Uit onderzoek is al gebleken dat de realityster niet dronken was en ook wordt er niet vanuit gegaan dat hij tijdens het rijden aan het bellen of sms'en was.

Lees meer over:
Tip de redactie