Vin Diesel luistert naar suggesties van zijn fans op Facebook. Soms volgt hij dat advies zelfs op. Op de vraag "Met wie moet ik gaan samenwerken?" kreeg de acteur zo vaak de naam Jason Statham te horen, dat hij er gehoor aan gaf.

Dat vertelde hij donderdagavond aan Jimmy Fallon in de Tonight Show.

Diesel was op bezoek in de Tonight Show om het zevende deel van de actiefilmreeks Fast & Furious te promoten. Hij vertelde Fallon dat hij altijd naar de feedback luistert die hij op Facebook ontvangt. "Het is heel belangrijk voor me. Als ik alleen ben en het commentaar lees, komt dat oprecht bij me binnen."

De Guardians of the Galaxy-ster vroeg aan zijn fans met welke acteur of actrice hij in zijn komende film moest samenwerken. "Als ik dan zie hoe vaak de naam Jason Statham voorbij komt, is het misschien wel slim om ernaar te luisteren. En nu werk ik met hem."

Paul Walker

Statham, bekend van films als The Expendables en Homefront, speelt Deckard Shaw in Furious 7. Zijn personage brengt het team van Dominic Toretto (Diesel) in gevaar, om wraak te nemen vanwege de dood van zijn broer. In de film zijn bovendien de laatste beelden van acteur Paul Walker te zien, die door een auto-ongeluk overleed terwijl de film werd opgenomen.

Furious 7 is vanaf 2 april in de bioscoop te zien.