Justin Bieber heeft deze week opnieuw een bezoekje gebracht aan de tv-show van Ellen DeGeneres. 

De zanger vertelde DeGeneres waarom hij vorige week, vlak nadat hij langs was geweest bij haar programma, een emotionele video deelde via social media waarin hij zijn excuses aanbood.

"Het was voor het eerst sinds een lange tijd dat ik weer op televisie was en ik maakte mij erg zorgen om wat mensen over mij zouden zeggen", aldus Bieber.

"Vorige week vertelde ik je ook al dat ik in de laatste jaren aardig wat dingen heb gedaan waar ik spijt van heb. Ik was echt nerveus om weer voor zo'n groot publiek te zitten."

Zenuwachtig

Toen Bieber zichzelf later terugzag op televisie vond hij dat hij er erg zenuwachtig uitzag. Daarom maakte hij de video, "om uit te leggen waarom". Volgens DeGeneres denken veel mensen dat celebrities nooit nerveus zijn.

"Dat is niet waar, ik ben ook maar een mens", reageert Bieber. "Dat vergeten mensen wel eens, bijvoorbeeld als ze berichten voor me achterlaten. Ze denken dat het mij niet raakt, maar dat is niet zo."

"Met de video wilde ik laten weten dat ik maar een mens ben, dat ik hou van mensen. En dat ik altijd mijn best wil blijven doen om te groeien en om beter te worden. Ik weet zeker dat dit een mooi hoofdstuk in mijn leven is", aldus Bieber.

Video: de emotionele toespraak van Justin Bieber