Kris Jenner had geen idee dat haar ex-man Bruce Jenner echt een vrouw wilde worden. Toen hij zijn verhaal over de geplande geslachtsverandering bij de familie kwam doen, schrok ze dan ook erg.

Dat meldt TMZ

Volgens de website hoorde Kris de geruchten over zijn vermeende geslachtsverandering wel, maar had ze Bruce er zelf niet over gesproken. Er schijnt erg slecht gecommunicieerd te worden tussen de twee.

Toen Bruce het nieuws aan de hele familie vertelde, uiteraard met camera's voor de realityshow Keeping Up With The Kardashians, zou Kris haar ex-man erg hebben uitgedaagd, omdat ze niet wilde geloven dat hij echt een geslachtsverandering zou willen.

De discussie zou erg heftig zijn geweest, omdat Bruce zei dat hij vastbesloten was en zich ook comfortabel voelde bij zijn volgende stap. Kris vond dat de slechte communicatie een schoolvoorbeeld was van de problemen in hun relatie. Volgens haar sloot Bruce zich erg af van alles en iedereen.

Documentairereeks

Volgens geruchten zou meer nieuws over de geslachtsverandering van Bruce Jenner te zien zijn in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians, die komende zondag uitgezonden wordt. Ook zou Bruce er een documentairereeks over gaan maken.