Nicole Scherzinger houdt nog steeds van Lewis Hamilton. Dat de twee woensdag uit elkaar zijn gegaan was volgens de zangeres een erg lastige beslissing.

Dat vertelt ze in een interview met The SunScherzinger bevestigt de eerdere geruchten dat zij en haar vriend uit elkaar zijn. "Ik ben er kapot van."

"Ik vind het heel erg dat het niet werkte tussen ons. Het was de moeilijkste beslissing die we moesten maken, maar we hebben het wel samen besloten."

De zangeres en actrice zegt dat zij en Hamilton nog wel erg verliefd zijn, ondanks hun vierde relatiebreuk. "Ik hou van Lewis en ik weet dat hij ook van mij houdt. We wensen elkaar echt het beste toe. Nu probeer ik vooral sterk te blijven."

Ruzies

Ook al geeft Scherzinger aan dat zij en haar ex-vriend nog vriendschappelijk met elkaar omgaan, een bron vertelt de krant dat hun breuk vooral ligt aan een hoop ruzies tijdens de periode rond de feestdagen. 

Een ander gerucht dat rondging over de reden van de breuk was het feit dat Hamilton nog niet met Scherzinger wilde trouwen, terwijl zij daar intussen al lang aan toe was.