Nog voor de datingapp Tinder een fenomeen werd, testte Mila Kunis de app voor haar verloofde Ashton Kutcher. 

Dat vertelt de Jupiter Ascending-actrice in een gesprek met talkshowhost Jimmy Kimmel. Kutcher was benaderd om in Tinder te investeren.

Kutcher wordt regelmatig benaderd om te investeren in tech-projecten en gebruikt zijn verloofde dan dikwijls als proefpersoon. "Ik dacht: wat is dit? Ik swipete naar links en rechts en vond het geweldig!", herinnert Kunis zich. "Dit is wat ik doe als ik thuis ben", gaat ze verder. "Ashton laat me allerlei websites bezoeken."

Overigens heeft Kunis (31), die net moeder is geworden van haar eerste kindje met Kutcher (36), naast Tinder ook de gay-versie Grindr getest. Ook vertelt ze in het programma Jimmy Kimmel Live! van ABC over haar moederschap.

Maandag ging ze voor het eerst zonder Wyatt Isabelle, inmiddels vier maanden oud, op pad voor de première van haar nieuwe film Jupiter Ascending. "Het is beangstigend om niet bij haar te zijn. Tijdens de eerste vier maanden van haar leven was ik elke dag bij haar. Ik huilde. Het is zo'n gek gevoel om je kind dan opeens achter te laten."