Mogelijk is er nog een getuige die in het huis van Bobbi Kristina Brown aanwezig was op de ochtend dat zij door haar vriend Nick Gordon en een vriend bewusteloos werd aangetroffen in bad.

Dat melden bronnen aan E! Online.

De politie onderzoekt nu of buurtbewoners verdachte personen hebben gezien in de omgeving van het huis van de 21-jarige dochter van Whitney Houston in Roswell.

Zo heeft de politie camerabeelden in de omgeving opgevraagd bij parkeergarages en winkeleigenaren. "De politie vraagt mensen of zij iemand over de muur achter het huis hebben zien springen, of iemand op een andere manier het terrein hebben zien verlaten", aldus de bron.

Coma

Brown werd afgelopen zaterdag met haar gezicht naar beneden in het bad aangetroffen en naar het ziekenhuis gebracht. Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat ze in een coma ligt en weinig hersenactiviteit vertoont.

Het incident vertoont bizar veel gelijkenissen met dat van haar moeder. In 2012 overleed Houston op 48-jarige leeftijd, nadat ze eveneens bewusteloos in bad werd aangetroffen.