De echtgenoot van Bobbi Kristina Brown, Nick Gordon, wordt beschuldigd van bedreiging en afpersing.

Dat meldt de Daily Mail woensdag.

Het was al een tijd bekend dat Nick Gordon en de familie van Nick Gordon in onmin leven. De Daily Mail heeft echter naar eigen zeggen toegang gekregen tot politiedocumenten, waarin enkele aanklachten van de familie Houston staan.

De partner, die overigens door de familie niet erkend wordt, probeert volgens de nabestaanden van Whitney Houston geld af te troggelen. Daarnaast meldt Marion Houston, die getrouwd is met de broer van de zangeres, dat Gordon haar bedreigd heeft. Ze heeft het zelfs over een "terroristische dreiging".

Meer geld

Zo eist Gordon dat zijn vrouw maandelijks meer geld van de familie krijgt. Aan de andere kant zijn Brown en Gordon absoluut niet blij met de wijze waarop Marion Houston het geld beheert. Laatstgenoemde is daar niet blij mee, omdat ze van mening is dat Gordon ervoor zorgt dat Bobbi Kristina Brown zich tegen de familie keert.

De politie heeft de zaak al behandeld en is van mening dat de bedreigingen niet bewezen kunnen worden. 

Coma

Bobbi Kristina, de 21-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown, ligt sinds zaterdag in het ziekenhuis. Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat ze in een coma ligt en weinig hersenactiviteit vertoont.

Het incident vertoont bizar veel gelijkenissen met dat van haar moeder. In 2012 overleed Whitney op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad werd aangetroffen.