Chantal Janzen kijkt met een ontzettend goed gevoel terug op haar huwelijksdag, maar tijdens de huwelijksreis was ze wel erg emotioneel. "Ik heb ongelooflijk veel gehuild." 

Dat vertelt Janzen aan Story.

Na de grote dag in december vertrok ze samen met haar man en zoontje James naar de Malediven, daar ging het genieten verder, maar er gebeurde ook wat onverwachts.

"Ik was buitengewoon emotioneel, dat is mij nog nooit overkomen. Hele dagen was ik aan het janken", vervolgt de blondine.

Ze heeft wel een idee hoe dit kon gebeuren. "De dagen voor ons huwelijk was ik super nuchter. Ik wist dat ik ging trouwen, maar het besef was er nog niet." Tijdens de huwelijksreis drong het pas echt tot haar door. "Ik heb het idee dat op de Malediven alle emoties er pas uitkwamen."

Intenser

De musicalster vertelt het weekblad ook dat er wel wat veranderd is sinds zij en Marco Geeratz getrouwd zijn. "Het gevoel tussen ons is nog veel intenser geworden. Dat jawoord is een belangrijk moment en ik vind het leuk dat je dat op zo’n manier viert", legt ze uit. "Je bent zo heerlijk bij elkaar op zo’n trouwdag. Het gaat niet om dat briefje wat je meekrijgt, maar om alles eromheen."