Muzikant Tim Akkerman had verschillende seksrelaties. "Van tevoren was ik altijd duidelijk: 'Vanavond is het vuurwerk en hebben we lol, maar ik wil morgen geen sms dat je wat voor me bent gaan voelen.'" 

Dat vertelt hij in een interview met Viva. 

"Rond mijn twintigste heb ik een paar onenightstands gehad. Dat had iets spannends, maar negen van de tien keer viel het tegen en voelde ik achteraf een soort schaamte. Wel ben ik blij dat ik die wilde jaren heb gehad. Het was allemaal heel vrijblijvend, lang leve de lol, prima."

"Ik had verschillende sexrelaties met vrouwen in Den Haag die ik verder niet kende", vertelt de zanger. "Van tevoren was ik altijd duidelijk: 'Vanavond is het vuurwerk en hebben we lol, maar ik wil morgen geen sms dat je wat voor me bent gaan voelen.'" 

"Laatst kwam ik een van die scharrels tegen. Ze zei dat ze het toen heel arrogant van me vond, maar het achteraf wel waardeerde. Dat vond ik tof. Misschien was ik toen een botte lul, maar ik was in elk geval wél eerlijk."

Getrouwd

Intussen is hij getrouwd en heeft hij drie kinderen met Stephanie.

"Haar heb ik in een Bredaas café ontmoet. Zij was 17, ik 23, en zat midden in mijn carrière met Di-Rect. Ik zag haar staan in de stroom mensen die naar het toilet gingen en terug. En het gekke was, ik stapte op háár af, iets wat ik normaal nooit deed."