Peter Römer, de vader van Thijs Römer, ontkent met klem dat zijn zoon en Katja Schuurman binnenkort gaan scheiden.

Dat vertelt hij aan Story.

"Ik vind het heel vervelend voor ze dat er in de afgelopen weken zoveel onzin over hen is geschreven", aldus Römer. "Ik zie Katja en Thijs heel veel samen en ze zijn gelukkig."

Story houdt vast aan de aanstaande scheiding. Het blad meldt dat Thijs Römer bij de toneelpremière van zijn zus moest zijn, maar dat hij zijn vrouw niet op de gastenlijst had gezet. Even later meldde de acteur zich zelfs af. "Het is geen smoesje dat Thijs ziek thuis was", zegt zijn vader. 

Peter Römer vindt het ook zeer verstandig dat de twee hun mond hebben gehouden. "In het andere geval had dat de geruchten echt niet doen afnemen. Mensen willen een bepaald verhaal horen en dan maakt het niet uit wat je zegt. Maar ik weet dat het goed zit tussen hen."

Gerucht

Twee weken geleden dook het gerucht op dat de twee zouden scheiden. De bronnen vermoedden dat de twee "regelrecht afstevenen op een scheiding". Zo bestaat er het vermoeden dat er bij de opnames van het BNN-programma Ruben vs. Katja tussen Ruben Nicolai en Schuurman meer is gebeurd dan de bedoeling zou zijn.