De politie heeft drugs gevonden in het huis van Bobbi Kristina. De dochter van Whitney Houston ligt al sinds zaterdag in het ziekenhuis.

Dat zou haar familie aan TMZ hebben verklaard.

De politie had het huis van Bobbi zaterdag al doorzocht nadat ze daar bewusteloos was aangetroffen in haar badkuip. De agenten zouden op een later moment zijn teruggekeerd om nog eens rond te kijken in het huis.

Toen zouden ze verschillende dingen hebben gevonden, zo hebben ze de familie van Bobbi laten weten. Wat er precies gevonden zou zijn, is niet bekend. De politie wil dit overigens niet bevestigen tegenover de website.

Bobbi Kristina, de 21-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown, ligt sinds zaterdag in het ziekenhuis. Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat ze in een coma ligt en weinig hersenactiviteit vertoont.

Privacy

"Bobbi Kristina vecht voor haar leven en is omringd door haar naaste familie. Zoals haar vader al heeft verklaard, vragen we om onze privacy te respecteren gedurende deze moeilijke periode", aldus de familie in een verklaring.

Het incident vertoont bizar veel gelijkenissen met dat van haar moeder. In 2012 overleed Whitney op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad werd aangetroffen.