Bobbi Kristina Brown vecht voor haar leven. De dochter van wijlen Whitney Houston en R&B-zanger Bobby Brown ligt aan de beademing. Haar familie heeft maandag een nieuwe verklaring naar buiten gebracht.

"Bobbi Kristina vecht voor haar leven en is omringd door haar naaste familie. Zoals haar vader al heeft verklaard, vragen we om onze privacy te respecteren gedurende deze moeilijke periode", aldus de familie.

"Dank voor de gebeden en de goede wensen. We stellen jullie aanhoudende steun zeer op prijs.''

Volgens bronnen van People is er een wonder nodig voor het herstel van Bobbi Kristina, die zaterdag bewusteloos en liggend in de badkuip bij hun thuis werd gevonden door haar echtgenoot Nick Gordon en een vriend.

Vlam

Volgens New York Daily News heeft de politie inmiddels de identiteit van de man bekendgemaakt van deze vriend. Het is Nick Lomas, een voormalige vlam van Bobbi Kristina. De politie wil niet zeggen wat deze 24-jarige Nick Lomas deed in het huis van Brown, maar het is bekend dat Lomas en Gordon bevriend zijn.

''Het enige wat we nu kunnen doen is bidden'', zegt een vriend van de familie aan Daily News. ''Hopelijk horen we de komende 24 tot 48 uur beter nieuws. Ze is een vechter. Zolang ze ademt, is er hoop. De tijd zal het leren."