Bruce Jenner is er helemaal klaar voor om zijn geslachtsverandering met het publiek te delen in een realityserie op televisie. 

Radar Online heeft ontdekt dat de vader van Kendall en Kylie Jenner thuis in Malibu al als vrouw door het leven gaat.

Een insider zegt dat Bruce zich voorbereidt op de geslachtsoperatie die hij ergens in de komende maanden ondergaat.

"Voor deze beslissing ging hij niet over een nacht ijs. Hij heeft er het afgelopen jaar goed over nagedacht'', vertelt de ingewijde. ''Na het laten verwijderen van zijn adamsappel en het toedienen van hormonen, weet Bruce wat hij wil."

''Op voorschrift van de chirurg is hij in therapie gegaan. De artsen geloven dat Bruce psychologisch klaar is om vrouw te worden", vervolgt de bron. "Hij is er ook klaar voor om zijn naam te veranderen. Hij verandert zijn complete identiteit."

Volgens BuzzFeed News maakt Jenner zijn geslachtsverandering bekendmaken in de tv-show van Diane Sawyer. Hij bereidt momenteel het gesprek voor waarin hij het al veelbesproken nieuws zal melden. In een uitgebreid interview met televisieveteraan Diane Sawyer zal hij uitweiden over zijn aanstaande leven als vrouw.

Steun

Volgens de bron krijgt Bruce alle steun van zijn zonen Brody en Brandon, die trots zijn op hun vader. Ze maakten zich zorgen en waren verdrietig om het feit dat hun vader ongelukkig was.

Ze willen hem steunen, meent de bron, die eraan toevoegt dat de jongens het helemaal gehad hebben met hun stiefmoeder Kris Jenner. Die steunt haar ex-man niet en zou zich alleen maar druk maken over het merk Kardashian-Jenner.