Katy Perry heeft er sinds zondag een tatoeage bij. Na haar optreden in de pauze van de Super Bowl XLIX liet Katy de tekst 'XLIX' aan de binnenkant van haar vinger zetten.

Dat laat de wereldberoemde zangeres maandag via Instagram weten

"Ik vond het wel toepasselijk om vanavond wat bloed te laten vloeien... XLIX", schrijft Perry bij een foto waarop te zien is dat de tatoeage bij haar wordt gezet. Later deelt de zangeres ook nog een plaatje van haar tattoo.

Perry zette zondagavond een show neer in het stadion in Glendale. Op een soort megatijger kwam Perry het stadion binnenrijden terwijl ze Roar zong. Katy bracht ook haar nummers Teenage Dream, I Kissed A Girl en Firework ten gehore. Voor haar show had de artiest Missy Elliott en Lenny Kravitz uitgenodigd; zij stonden met haar op het podium.

Video: Katy Perry zet Super Bowl-tattoo

Vier pakjes

Tijdens haar optreden verkleedde Katy zich vier keer. Elle heeft haar pakjes onder de loep genomen en de ontwerper Jeremy Scott geïnterviewd. "In oktober belde Katy mij, ze zei dat ze mij dringend moest spreken", aldus Scott.

"Een week later kwamen we bij elkaar. Ze vertelde me dat ze mocht optreden tijdens de Super Bowl. 'Het is nog niet bekendgemaakt, het is heel erg belangrijk voor mij en het moet een geweldig moment worden. Ik wil dat het ook speciaal wordt voor jou', zei ze", aldus Scott die vertelt dat ze vervolgens samen vier outfits bedachten.