Er gaan al tijden geruchten dat Bruce Jenner voortaan als vrouw door het leven wil gaan en naar verluidt is dit een onderwerp waar zijn familie het liever niet over heeft. 

Dat meldt NY Daily News maandag.

Bronnen nabij de familie hebben de krant verteld dat het 'verschrikkelijk' en 'schokkend' is dat de Kardashians er niks over willen zeggen.

Vrienden van zijn ex-vrouw Kris Jenner zouden haar er niet naar durven vragen. "Het zijn haar vertrouwelingen, ze praten met haar, maar over dit onderwerp vragen ze niks", aldus de ingewijde.

Ongemakkelijk

Vrienden zouden zich ongemakkelijk voelen bij het onderwerp. "Het zou fijn zijn als de familie er iets over zegt, zodat vrienden weten waar ze aan toe zijn."

"Ik wil er niks over vragen", geeft een familievriend volgens de krant toe. "Dat doe je gewoon niet, we praten er niet over en we doen net alsof de geruchten er niet zijn."

Eigen realityserie

Vorige week werd bekend dat Jenner waarschijnlijk een eigen realityserie krijgt waarin zijn overgang wordt vastgelegd. Zijn familie zou hem hier wel in steunen, maar of ze vrede hebben met zijn beslissing is niet helemaal duidelijk.