Justin Bieber wil stoppen met drank en drugs. Hij zou de hulp van een pastoor hebben ingeschakeld om nuchter te blijven.

Dat meldt The Sun.

De zanger zou hulp gevraagd hebben aan de pastoor Carl Lentz, waar hij goed mee bevriend is. Bieber zou zijn slechte gewoonten achter zich willen laten en willen stoppen met drugs en alcohol.

Een bron zei tegen de krant: "Er is geen ander tegen wie Justin meer op kijkt dan Carl. De pastoor heeft een hoop invloed op hem. Ze hebben al gesproken over hoe hij zijn leven en carrière weer op het goede pad kan krijgen. Ze besloten dat afscheid nemen van drank en drugs een logische, eerste stap zou zijn."

Manager

Bieber's manager, Scooter Braun, zou gezegd hebben dat hij geen enkele plaat meer produceert totdat hij zijn gedrag weer op orde heeft. "Zijn manager was erg duidelijk dat zijn muzikale comeback in de wacht staat tot hij alles op een rijtje heeft."

Eerder werd al duidelijk dat de zanger zijn leven wil beteren. Zo plaatste de zanger een emotionele video op Youtube, waarin hij zegt spijt te hebben van zijn gedrag.