Miley Cyrus plaatst opnieuw een foto op Instagram waarop ze topless te zien is. Ook collega-zangeres Sky Ferreira is zonder shirt op het kiekje te zien.

Dat meldt Daily Mail

Op de foto zijn Cyrus en Ferreira samen te zien op een bank. Cyrus ligt op de benen van haar collega-zangeres, beiden dragen geen shirt. Het lijkt een Polaroidfoto van het werk van een fan. De tepels van de twee zijn bedekt met hartjes.

Cyrus plaatste eerder al tal van naaktfoto's op haar Instagramaccount, maar die werden tot haar ongenoegen verwijderd. Ze is ook naakt te zien in een fotodagboek dat V Magazine publiceerde. 

De zangeres protesteert met haar foto's tegen de censuur van vrouwelijk bloot. Pas nog steunde de zangeres de feministische campagne Free The Nipple om vrouwelijke tepels niet langer te censureren in de media.

Seksualiteit

Zangeres Ferreira publiceerde ook al eerder topless-foto's. Op de cover van haar debuutalbum Night Time, My Time koos ze een foto waarin ze topless in de douche te zien was.

"Er zijn een hoop grotere problemen dan mijn lichaam of het lichaam van iemand anders", zei de zangeres na een hoop commotie. "Het is alsof mensen een probleem hebben met seksualiteit, tenzij ze het zelf mogen gebruiken en zichzelf ermee kunnen vermaken."

"Ik denk niet dat die foto's noodzakelijk sexy zijn en dat ik mijn lichaam ermee probeerde te verkopen. Ik had het er een stuk beter uit kunnen laten zien."