Adam Curry en Micky Hoogendijk zijn niet meer samen. De vijftigjarige vertelt in zijn eigen podcast dat de relatie tussen hem en de fotografe over is. 

In de uitzending legt Curry uit dat zijn huidige vrouw en zijn ex-vrouw voortdurend over zijn persoonlijke leven aan het steggelen waren. Volgens Curry werd vooral zijn dochter Christina hier de dupe van. 

"Micky en ik leven niet meer samen en dat zal niet meer veranderen."

Curry zegt dat Hoogendijk niet langer in Austin zal verblijven. Ze zou zowel de stad als hem niet meer leuk vinden, aldus de presentator.

Streng

Christina Curry vloog naar Amerika toen ze de berichtgeving over de naderende scheiding waarnam, zegt haar vader. 

"Ze heeft me streng toegesproken en me op de been gehouden. We werken echt aan een nieuwe band. Ik ben onder de indruk van haar. Zij heeft haar zaakjes op orde, terwijl een stel volwassenen om haar heen in hun eigen ego's verdrinken."

Curry's ex-vrouw Patrica Paay beweerde al langer dat het huwelijk over zou zijn. Hoogendijk zei echter recentelijk tegen het AD dat er van een scheiding geen sprake zou zijn. Curry vertelt dat hij over de berichten moest lachen, maar dat de media het wel bij het juiste einde hadden.

Affaire

Curry en Paay waren van 1989 tot en met 2009 met elkaar getrouwd en zijn samen de ouders van dochter Christina. Toen Curry een affaire bleek te hebben met Hoogendijk besloot Paay te willen scheiden.

Hoogendijk mocht zich vanaf 2012 de vrouw van Curry noemen.