Rapper Mr. Polska adviseert mannen om te stoppen met masturberen, aangezien dat volgens hem op lange termijn een positief effect heeft op hun seksleven.

Dat zegt de rapper dinsdag in gesprek met WTF.nl.

"Ik ben al een jaar gestopt met masturberen", verklaart Mr. Polska, die in het echt Dominik Włodzimierz Groot heet. "Ik raad het iedereen aan. De jager in je wordt weer wakker. Je hersenen raken door porno en zelfbevrediging in de war, echt waar! Sinds ik ben gestopt, is er vooruitgang in mijn bedprestaties."

De rapper moet wel toegeven dat zijn seksleven volgens hem al lange tijd goed was. "Ik heb nu alleen wel meer controle. Het is niet meer zo dat ik binnen een minuut klaar ben."

XTC

De rapper is zich bewust van zijn fouten uit het verleden. "Ook ben ik nu gestopt met xtc. Ik verloor mezelf twee jaar geleden; ik leek wel op een huilende opa van wie het infuus was afgepakt. Bij een kwartje ging het al mis", vertelt hij. "Een dag later schaamde ik me diep."

"Drugs gebruiken is oké, als je jezelf maar niet voor gek zet", vervolgt Mr. Polska. Sindsdien zorgt de rapper zeer goed voor zichzelf. "Nu laat ik me eens in de zoveel tijd even goed in de watten leggen. Pedicure, manicure, massages en m'n haren verven."