Dries Roelvink vindt het 'raar' dat zijn zoon Dave bij berichtgeving over zijn arrestatie vorig jaar werd afgebeeld in de media. "Als je een BN'er bent, ben je blijkbaar vogelvrij."

"Ik vind het raar dat als je in Nederland twee mensen vermoordt, je een balkje voor je ogen krijgt, maar dat Dave voluit in beeld stond in elke krant", zegt de zanger vrijdag tegen de Volkskrant.

Dave Roelvink kwam vorig jaar vaak in het nieuws in verband met een uit de hand gelopen uitgaansavond. Het avondje eindidgde voor Roelvink in een sekstape en een arrestatie. Hij zou juwelen hebben gestolen uit de villa waar de afterparty werd gehouden.

Soapserie

Dries Roelvink is niet verbaasd over de aandacht die zijn zoon kreeg in de pers. "Als je zoon dan over een grens gaat, kun je wel verwachten dat de media daar vol opduiken. Daar moeten wij ook niet moeilijk over doen."

Vader en zoon zijn vanaf volgende maand ook te zien in De Roelvinkjes. "Ik hoop dat mensen door die reallife soap  gaan inzien dat mijn zoon misschien fouten maakt, maar geen crimineel is."