Gezondheidsinspecteurs hebben tijdens een bezoekje aan het restaurant Maze van Gordon Ramsey een aantal kakkerlakken over de vloer zien kruipen. Het ongedierte komt de Britse kok te staan op een magere twee van de vijf sterren voor hygiëne. 

In het rapport van de inspectie staat te lezen dat 'geschikte maatregelen moeten worde getroffen om de plaag te elimineren'. De 48-jarige kok verdient naast het bereiden van eten zijn geld met het beoordelen van restauranthouders in Kitchen Nightmares

Een woordvoerder van de Ramsey laat aan de Britse krant The Telegraph weten tijd te investeren in het probleem om de hoogst mogelijke hygiënestandaarden te kunnen behouden.

Specialist

"In aanvulling op de maatregelen die we al nemen, hebben we ook een onafhankelijke specialist in de arm genomen die al onze restaurants regelmatig onderzoekt." Ramsay heeft tal van restaurants in Londen. 

Het is niet de eerste keer dat Ramsay wordt geplaagd door diertjes in zijn keuken. Een paar jaar geleden troffen inspecteurs nog muizenkeutels aan in een van zijn restaurants.