Lindsay Lohan zou in de gevangenis kunnen belanden nu naar buiten is gekomen dat ze niet heeft voldaan aan haar taakstraf. De actrice moest 240 uur werken voor aankomende woensdag, maar is net over de helft.

Dat meldt TMZ vrijdag.

De actrice kreeg de taakstraf, nadat ze in 2012 betrokken was bij een auto-ongeluk. Het is de tweede keer dat Lohan niet aan deze taakstraf kan voldoen: de rechter heeft haar in november extra tijd gegeven voor het maken van de uren.

De advocaat van Lohan is volgens ingewijden van plan de kerstvakantie in Londen te geven als reden voor het niet voldoen van de uren. Het werkcentrum waar de actrice aan de slag had moeten gaan met haar uren was twee weken dicht en dus was het in die tijd onmogelijk om de taakstraf te volbrengen.

Muggenbeet

Daarna werd de actrice ziek na een muggenbeet, waardoor ze een tijdje niet heeft kunnen werken. Die laatste reden zou volgens de entertainmentsite nog voor problemen kunnen zorgen: Lohan besloot op vakantie te gaan naar Bora Bora in plaats van te werken aan haar uren en dus is de ziekte die ze daar opliep een risico om te noemen.