Een heleboel blote borsten, de liefdesperikelen van Cristiano Ronaldo, Johnny de Mol liet vrienden twijfelen over geaardheid en huwelijksproblemen voor Katja Schuurman en Thijs Römer. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Blote borsten in je krant: in Groot-Brittannië is het dagelijkse kost. De keurige Britten kunnen iedere dag The Sun openslaan en op pagina 3 genieten van het ontblote bovenlijf van Nicole, Holly en Kelly.

Tot maandag. Ineens waren de naakte dames nergens te bekennen, tot opluchting van protestgroep No More Page 3. Zij zagen het als een enorme overwinning dat op pagina 3 gewoon een nieuwsbericht stond.

Iedereen in rep en roer natuurlijk: want had Rupert Murdoch vanuit New York de opdracht gegeven de naaktpagina te annuleren? Zijn er gewoon geen dames meer die hun borsten willen tonen aan het Britse publiek, of is het een promotiestunt?

Sinds donderdag weten we dat het vermoedelijk het laatste is. Na een paar dagen zonder, stond de 22-jarige Nicole ondeugend de camera in te staren in niet meer dan een bikinibroekje.

The Sun heeft openlijk excuses aangeboden aan alle journalisten die zich ontzettend voor schut hebben gezet door te schrijven over de verdwijning, want niemand had ooit gezegd dat het voor altijd was. Hoe lang de pagina nog doorgaat is niet duidelijk, maar alle Britse dames die beroemd willen worden met hun boezem, kunnen weer even opgelucht ademhalen.

Video: Het Roddeloverzicht in beeld

Voetballerliefde

Golddiggers van over de hele wereld wreven in hun handjes toen vorige week bekend werd dat Cristiano Ronaldo na een relatie van vijf jaar weer vrijgezel is. Topmodel Irina Shayk werd door de voetballer aan de kant gezet en ineens was er weer hoop voor de liefhebbers van Ronaldo: de beste voetballer van de wereld was weer beschikbaar.

Echt heel lang heeft het geluk voor de potentiële geliefden van de voetballer echter niet geduurd: in minder dan een week had Cristiano alweer een ander. Als we de geruchten mogen geloven heeft de mooie, Spaanse journaliste Lucia Villalon het hart van de 29-jarige voetballer gestolen en zijn de twee ongelofelijk verliefd.

Ook Irina heeft niet al te lang met een bak ijs op de bank gezeten om haar verdriet weg te eten: het model zou een relatie hebben met Dwayne Johnson. Beter bekend als die meneer die zichzelf The Rock noemt.

Of Cristiano bij zijn rebound blijft is natuurlijk nog maar de vraag, maar hij hoeft in elk geval niet huilend naar oude foto's van zijn ex te kijken.

Geaardheid

Johnny de Mol: stoere man, veel tatoeages, tikkeltje onverzorgd. Zo kent het grote publiek hem. In een interview met Viva gaf de presentator toe niet zoveel om zijn uiterlijk te geven. "En dat heb ik ook nooit gedaan."

Papa John zat met de handen in het haar: zijn zoon zag er uit als een 'lapzwans' en dat kon toch eigenlijk niet. Onlangs verscheen Johnny ineens strak in het pak, keurig baardje, net iets strakker in zijn vel, op de rode loper. Reden? 'Zielenmaatje' Shima, die de presentator ongelofelijk goed verzorgt.

En wat blijkt? Die stoere man is helemaal niet zo stoer. Want Johnny is zo'n ontzettende huismus dat zijn vrienden wel eens hebben getwijfeld aan zijn geaardheid. Welke hetero-vent zit er dan ook met allemaal kaarsjes aan in huis? "Ik heb ook een zachtere kant", gaf Johnny toe.

We zijn er Johnny niet minder leuk om gaan vinden. Stoer, maar zacht, die Shima mag zich een gelukkig mens noemen.

Huwelijksproblemen

Katja en Thijs Römer-Schuurman komen er niet meer uit: een scheiding ligt in de toekomst en de spullen moeten worden verdeeld. "Het huwelijk is op sterven na dood", aldus een ingewijde tegen Story.

Waar we het koppel in Nieuwe Buren nog sexy met elkaar zagen stoeien, blijkt dat het in het echte leven veel minder spannend is. Zo saai dat de twee het geluk allebei buiten het huwelijk zoeken.

Katja zou het wel héél gezellig hebben gehad met Ruben Nicolai en Robert de Hoog en Thijs zou lekker aanpappen met een medewerker van de serie Moordvrouw.

Het is niet de eerste keer dat de geruchten doen: in de zomer van 2014 schreven verschillende media over het langzaam scheurende huwelijk van het bekende acteurskoppel. In oktober werd echter geschreven dat het weer helemaal goed ging: Katja en Thijs zouden het geluk weer hebben gevonden.

Of de geruchten over de scheiding waar zijn moet nog blijken, want zowel Thijs als Katja houden de lippen stijf op elkaar. Maar smeuïg is het zeker.