Patricia Paay weet zeker dat haar ex Adam Curry en zijn echtgenote Micky Hoogendijk gaan scheiden. Hoewel Hoogendijk ontkent, zegt Paay dat zij niet degene is die liegt.

In een interview met Story zegt de presentatrice de uitspraken van Hoogendijk gezien te hebben. Hoogendijk beweert dat Paay liegt en dat er geen sprake is van een scheiding. 

"Ik ben niet degene die liegt! Ik begrijp wel dat Micky het ontkent, niet iedereen vindt het nodig om de vuile was buiten te hangen. Zelf ben ik een heel openhartige vrouw en ik vertel nooit een leugen. Dat zit niet in mij. Het scheidingsverhaal klopt", aldus Paay.

Skype

De presentatrice zegt zelf te hebben gezien hoe Curry hun dochter Christina via Skype liet zien hoe zijn nieuwe vrijgezellenwoning er uitziet. "Dat zegt toch genoeg? Micky mag het ontkennen, maar ik weet wat ik weet. En ik weet meer dan wie dan ook."

Paay wil verder niet uitweiden over de reden waarom haar ex gaat scheiden van zijn huidige echtgenote. "Het is niet aan mij om daarover uit te weiden, dan krijg ik grote problemen met mijn dochter en dat is het me niet waard."

Affaire

Curry en Paay waren van 1989 tot en met 2009 met elkaar getrouwd en zijn samen de ouders van dochter Christina. Toen Curry een affaire bleek te hebben met Hoogendijk besloot Paay te willen scheiden. Hoogendijk mag zich vanaf 2012 de vrouw van Curry noemen.