Doutzen Kroes wil nog steeds graag acteren. Het Nederlandse topmodel speelde al eens in Nova Zembla, maar hoopt nu op meer. "Het lijkt me zo mooi om je te kunnen verliezen in een rol."

In een interview met Glamour vertelt Kroes serieus te werken aan haar droom.

"Ik heb tijdens mijn laatste zwangerschap veel acteerlessen  gehad. En Engelse spraaklessen, om van mijn Nederlandse accent af te komen. Dus wie weet wat de toekomst brengt", aldus de 29-jarige Friezin.

Naast haar acteercarrière timmert Kroes nog steeds flink aan de weg als model. Volgens Kroes is het daarbij belangrijk dat haar partner, Sunnery James, vooruitstrevend is.

Het model denkt dat alle succesvolle vrouwen daarop zouden moeten letten bij het kiezen van een partner. "Mannen zeggen vaak  dat ze het aantrekkelijk vinden om een  succesvolle vrouw te hebben, maar als puntje bij paaltje komt, vinden ze die vrouwen maar eng."

"Veel mannen willen liever een modepopje. Ik ken zo veel vrouwen die liegen over wat ze doen. Over het succes dat ze hebben. Om het ego te sparen van de man die ze tegenover zich hebben. Dat vind ik erg", aldus Kroes.